Nyt on sitten Yemma oppinut ensimmäisen naksutintemppunsa. Aloitin helpolla ja päätin opettaa tassun antamisen. Ensin ei meinannut tyttö nostaa koipeaan millään ja keskivaiheilla tarjosi vain puolittaisia nostamisia. Päätin avustaa kädellä hieman suuntaa antavana, jotta liikerata muodostuisi Yemmalle paremmin. Sehän auttoi ja nyt neiti osaa nostaa tassuaan korkealle ilmaan. Nyt vaan annan aikaa oppia käskysanan ja se on siinä!!

Ollaan myös aloitettu seisomisen harjoittelu, tiedä sitten onko tytsyllä vielä hajuakaan mitä siltä haluan. Suurimmaksi osaksi tarjoaa tassuaan, kun on kerta sen oppinut. Ainakin näin parin kerran jälkeen Yemma on ehkä jo silti ymmärtänyt, et naksu tulee kun ei ainakaan anna tassua tai mahdollisesti istu...

Yakin kanssa ollaan treenattu pihalla agitekniikkaa ja rimojen ylhäällä pitoa. Hyvin sujuu ja emäntäkin oppii kuviot sen verran hyvin, et vois jopa alkaa käyttämään niitä. Täytyis vaan luottaa itseensä enempi ja näin ollen keskittyä enemmän ohjaamiseen. Eikä jäädä miettimään, et jos se tiputtaa tuon.. ja jos se ei ota kontaktia..